1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

error 35602

Discussion in 'ObPlacer and ObPlacer XML' started by Helli, 23/9/07.

  1. Helli

    Helli

    Joined:
    22/6/06
    Messages:
    1,698
    Country:
    germany
    Hello,

    I have a small Library-BGL with 5 objects. This works with the placement functions of Jon's LOM.

    I want to use it also with ObPlacer_XML.
    In order to do so I decompiled it with "BGLtoXML". I tested the resulting XML-file with "CompileHelper.exe" and that produced the original BGL-file all right.

    But when I use the XML-file to add the library to ObPlacer's "User Library Objects" I get the following error messages:

    [​IMG]

    I have used ObPlacer_XML successfully quite a lot, but this failure baffles me, since the XML-file obviously does not contain any syntax errors.

    What could be the reason?
    What does error 35602 mean?

    Helli
  2. arno

    arno Administrator Staff Member FSDevConf team Resource contributor

    Joined:
    28/5/04
    Messages:
    21,244
    Country:
    netherlands
    Hi Helli,

    Can you post the XML file? I guess the solution must be somewhere in it.
  3. Helli

    Helli

    Joined:
    22/6/06
    Messages:
    1,698
    Country:
    germany
    Hello Arno,

    thanks for coming in on this question.
    Here is the notepad printout of the XML:
    -----------------------------------------------------------

    <!--
    decoded by bglxml on 2007-09-23, 23:26:35
    -->
    <FSData version="9.0" xmlns:xsi='http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance'
    xsi:noNamespaceSchemaLocation="bglcomp.xsd" >

    <!--
    Object type: 0x0000002B
    offset: 0x0000004C
    group count: 1
    unknown1: 0x00000005
    table size: 0x00000010
    -->
    <!--
    LatInfo: 0x00000000, offset: 0x0000005C, length: 0x000FAB42, count: 5
    -->
    <ModelData
    name="9a20b52b41fe67602a025ea530764cff"
    sourceFile="9a20b52b41fe67602a025ea530764cff.mdl"
    fileOffset="0" />
    <ModelData
    name="21c08d7fae1365478bcb6bcdf923a0bb"
    sourceFile="21c08d7fae1365478bcb6bcdf923a0bb.mdl"
    fileOffset="0" />
    <ModelData
    name="354f58ab4a8f3f9e6997c6ae60ee00fe"
    sourceFile="354f58ab4a8f3f9e6997c6ae60ee00fe.mdl"
    fileOffset="0" />
    <ModelData
    name="0078a5ef4701dfb2d60857b3bd7a53e7"
    sourceFile="0078a5ef4701dfb2d60857b3bd7a53e7.mdl"
    fileOffset="0" />
    <ModelData
    name="8b8206f14e4dd326d1af4992498b61ad"
    sourceFile="8b8206f14e4dd326d1af4992498b61ad.mdl"
    fileOffset="0" />
    </FSData>
    -----------------------------------------------------------------------

    Addendum:
    The error mentioned above occurs only with ObPlacer Version 0.84. The preview function does not work either.

    Just now I tested the relevant XML-file with version 0.83 and there it runs all right, including the preview


    Thank you again very much for your assistance

    yours

    Helli
    Last edited: 24/2/09
  4. arno

    arno Administrator Staff Member FSDevConf team Resource contributor

    Joined:
    28/5/04
    Messages:
    21,244
    Country:
    netherlands
    Hi,

    Tried it here with version 0.84 and no problems. I think you have loaded maybe two libraries that contain the same GUID. As that is what the error indicates, the key (GUID) assigned is not unique.
  5. Helli

    Helli

    Joined:
    22/6/06
    Messages:
    1,698
    Country:
    germany
    Hello Arno!

    Thank you very much for your advice.
    A first quick look did not show any double entries, but who knows!!.
    I have to investigate a little bit closer before I claim my innocence.

    Thanks again

    Helli

Share This Page