1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Latest Build

Discussion in 'ModelConverterX' started by Ayrsimming, 15/2/09.

  1. Ayrsimming

    Ayrsimming

    Joined:
    2/1/05
    Messages:
    110
    Country:
    scotland
    Hi Arno

    Having a problem with latest build.
    I have already successfully converted many older api files made with with Nova, Novasim and EOD. I continue to use Novasim as I find it easier to handle than say Gmax.
    However with the latest build I am finding newly created api's won't convert whereas previously made files will.
    I attach a simple box object made today in Novasim. On trying to convert I get an error message saying 'This is an empty object'
    I have tried re-installing your program.
    I hoped you might test the attached to ascertain whether I have a problem or the latest build has a problem.

    Iain

    Attached Files:

  2. arno

    arno Administrator Staff Member FSDevConf team Resource contributor

    Joined:
    28/5/04
    Messages:
    21,300
    Country:
    netherlands
    Hi Iain,

    I will test this object and let you know.
  3. arno

    arno Administrator Staff Member FSDevConf team Resource contributor

    Joined:
    28/5/04
    Messages:
    21,300
    Country:
    netherlands
    I can confirm the problem, I am going to investigate further where it is.
  4. arno

    arno Administrator Staff Member FSDevConf team Resource contributor

    Joined:
    28/5/04
    Messages:
    21,300
    Country:
    netherlands
    OK, I found the problem. The optimization worked a bit too good. In the next nightly build the problem should be fixed.
  5. Ayrsimming

    Ayrsimming

    Joined:
    2/1/05
    Messages:
    110
    Country:
    scotland
    Hi Arno

    Okay, I meant to add in my first post that going back by two builds gave no problems with newly created api's.

    Iain
  6. gsnde

    gsnde

    Joined:
    21/3/05
    Messages:
    2,914
    Country:
    germany
    Arno,

    is this the same problem causing the issues for the APIs I have send you via mail?

    Cheers,
    Martin
  7. arno

    arno Administrator Staff Member FSDevConf team Resource contributor

    Joined:
    28/5/04
    Messages:
    21,300
    Country:
    netherlands
    Hi Martin,

    No, it seems those problems have not been solved. I am still looking into them.

Share This Page