1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Model data requires GUID and file name!

Discussion in 'Library Creator XML' started by Golf-HotelDelta, 19/10/10.

  1. Golf-HotelDelta

    Golf-HotelDelta

    Joined:
    20/12/04
    Messages:
    9,991
    Country:
    unitedkingdom
    ... but it has both :confused:

    [​IMG]

    Models created with Don's SAMM.
  2. arno

    arno Administrator Staff Member FSDevConf team Resource contributor

    Joined:
    28/5/04
    Messages:
    21,304
    Country:
    netherlands
    Hi,

    There is a space in your guid. This is a bug in the tool. If you add the object again it will get a new guid that hopefully works. I'll see if I can fix this bug soon, I have also hit it sometimes.
  3. Golf-HotelDelta

    Golf-HotelDelta

    Joined:
    20/12/04
    Messages:
    9,991
    Country:
    unitedkingdom
    Aha, I see it now.

    The first entry worked when I re-added the model. I needed to delete the second model and re-add.
    Last edited: 19/10/10
  4. arno

    arno Administrator Staff Member FSDevConf team Resource contributor

    Joined:
    28/5/04
    Messages:
    21,304
    Country:
    netherlands
    Hi,

    I have released a new version that fixes this bug.
  5. Golf-HotelDelta

    Golf-HotelDelta

    Joined:
    20/12/04
    Messages:
    9,991
    Country:
    unitedkingdom
    Thanks Arno, with the previous version I needed to re-add a model five times before it worked.

Share This Page