1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Problems with 'TexPoly' command

Discussion in 'ModelConverterX' started by Flugwerk, 2/11/07.

  1. Flugwerk

    Flugwerk

    Joined:
    2/11/07
    Messages:
    104
    Country:
    austria
    Arno,
    Just for you to know.
    When the SCASM command 'TexPoly' is used with parameter 'ai' (which means automatic reversed vector generation), ModelConverterX comes up with an error message: 'Input string was not in a correct format'

    Regards,
    Heinrich
  2. arno

    arno Administrator Staff Member FSDevConf team Resource contributor

    Joined:
    28/5/04
    Messages:
    21,302
    Country:
    netherlands
    Hi Heinrich,

    Do you have a simple example API for me to debug? All macros I tested until now had the vector specified manually, so I think that is the reason this piece of code is not yet working completely.
  3. Flugwerk

    Flugwerk

    Joined:
    2/11/07
    Messages:
    104
    Country:
    austria
    No problem. There are two ways for a workaround.
    1. Simply compile and re-compile the SCA file. All polygon vectors will be calculated now.
    2. Parameter 'a' for automatic vector calculation works fine. Only the command-extension 'i' for 'inverting' the vector doesn't work. So I simply revert the drawing order of the polygon points. Works too.

    Example of the 'ai' parameter:

    TexPoly( ai
    140 141 253
    144 166 0
    146 177 0
    143 203 253
    )


    Regards,
    Heinrich
  4. arno

    arno Administrator Staff Member FSDevConf team Resource contributor

    Joined:
    28/5/04
    Messages:
    21,302
    Country:
    netherlands
    Thanks Heinrich, if it is only the "i" that is not working at the moment, then it should be easy to solve for me. I thought the "a" might also not yet be working. I'll fix this in the next release.
  5. arno

    arno Administrator Staff Member FSDevConf team Resource contributor

    Joined:
    28/5/04
    Messages:
    21,302
    Country:
    netherlands
    Hi Heinrich,

    I improved the code to load the polygon data a lot in the latest version, so these problems should be solved now. I just uploaded this new version.

Share This Page