1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

The tutorial said texture0, etc.. I got nothing??

Discussion in 'SketchUp' started by commercialcobb, 9/1/12.

  1. commercialcobb

    commercialcobb

    Joined:
    16/4/08
    Messages:
    69
    Country:
    us-southcarolina
    I copied a logo in .jpeg format and stuck it to my hangar. Saved and exported as per tutorial to my ModelConvertor folder and only got the .skb but on texture0 file picture #1?

    Picture #2 is what I built and Pic #3 is what I got. I did not see any texture folder or file in the folder I sent the ".skb" to?

    This is all new to me so please give me a little help on this..

    Attached Files:

  2. arno

    arno Administrator Staff Member FSDevConf team Resource contributor

    Joined:
    28/5/04
    Messages:
    21,244
    Country:
    netherlands
    Hi,

    Are you sure you exported to COLLADA again after adding the texture to you model? In that case you should get a folder with textures together with the DAE file.
  3. commercialcobb

    commercialcobb

    Joined:
    16/4/08
    Messages:
    69
    Country:
    us-southcarolina
    I did, and now I am getting the texture folder with my two flags but still no logo. All pics imported the same way and all .jpeg files.

    Attached Files:

  4. commercialcobb

    commercialcobb

    Joined:
    16/4/08
    Messages:
    69
    Country:
    us-southcarolina
    Nevermind I see it, it is hidden in the wall..

    How do I go about making an image stand alone like it is it's own panel/wall/poly and not always have it want to attack to a face?
  5. commercialcobb

    commercialcobb

    Joined:
    16/4/08
    Messages:
    69
    Country:
    us-southcarolina
    Just figured that out too... Cool

Share This Page