• Which the release of FS2020 we see an explosition of activity on the forun and of course we are very happy to see this. But having all questions about FS2020 in one forum becomes a bit messy. So therefore we would like to ask you all to use the following guidelines when posting your questions:

    • Tag FS2020 specific questions with the MSFS2020 tag.
    • Questions about making 3D assets can be posted in the 3D asset design forum. Either post them in the subforum of the modelling tool you use or in the general forum if they are general.
    • Questions about aircraft design can be posted in the Aircraft design forum
    • Questions about airport design can be posted in the FS2020 airport design forum. Once airport development tools have been updated for FS2020 you can post tool speciifc questions in the subforums of those tools as well of course.
    • Questions about terrain design can be posted in the FS2020 terrain design forum.
    • Questions about SimConnect can be posted in the SimConnect forum.

    Any other question that is not specific to an aspect of development or tool can be posted in the General chat forum.

    By following these guidelines we make sure that the forums remain easy to read for everybody and also that the right people can find your post to answer it.

A339 and A220 not recognised in AircraftParameters.ini

Messages
84
Country
australia
My SODE jetways have been working fine for some time now but with the recent addition of the Airbus A220 and A339, the gates are not attaching properly to these new aircraft. I have added the appropriate settings to the AircraftParameters.ini file but SODE seems to be ignoring them. No matter what I do to establish/check the entries in both the AircraftParameters.ini and Aircraft.cfg files, nothing is working.

The jetways are connecting in accordance with the Exits setting in the Aircraft.cfg file, it is just the operation of the hood and fine tuning of the jetway as per the data in the AircraftParameters.ini file that is being ignored.

A colleague has advised he is seeing the same issue with his A350 and B787-1000 models. I note that all these are relatively new aircraft. Is this the problem?


Cheers,
Graham
 
Top