• Which the release of FS2020 we see an explosition of activity on the forun and of course we are very happy to see this. But having all questions about FS2020 in one forum becomes a bit messy. So therefore we would like to ask you all to use the following guidelines when posting your questions:

    • Tag FS2020 specific questions with the MSFS2020 tag.
    • Questions about making 3D assets can be posted in the 3D asset design forum. Either post them in the subforum of the modelling tool you use or in the general forum if they are general.
    • Questions about aircraft design can be posted in the Aircraft design forum
    • Questions about airport design can be posted in the FS2020 airport design forum. Once airport development tools have been updated for FS2020 you can post tool speciifc questions in the subforums of those tools as well of course.
    • Questions about terrain design can be posted in the FS2020 terrain design forum.
    • Questions about SimConnect can be posted in the SimConnect forum.

    Any other question that is not specific to an aspect of development or tool can be posted in the General chat forum.

    By following these guidelines we make sure that the forums remain easy to read for everybody and also that the right people can find your post to answer it.

Messages
4
Country
sweden
Hi after last update april there are no jetways at airports, in devmode under tools psckages it says asobo-jetway unmounted has error. Is this file replaceble?
A320nx at gate, When pushing ready to fly button aircraft swing around with engines on start moving a bit forward.
Is this a part of the first problem? Concerning all a320 modells. Any suggestion?
 

scruffyduck

Administrator
Staff member
FSDevConf team
Resource contributor
Messages
34,702
Country
unitedkingdom
Not sure if I am looking at the right things but In Dev Mode I can see a jetway and the sim object appears to be recognized

1618909184042.png


Note that the jetway was created in ADE and synced to Dev Mode. I don't see why that should make a difference but...

The Jetway Sim object also appears in the object list

1618909394644.png
 
Messages
4
Country
sweden
Not sure if I am looking at the right things but In Dev Mode I can see a jetway and the sim object appears to be recognized

View attachment 72353

Note that the jetway was created in ADE and synced to Dev Mode. I don't see why that should make a difference but...

The Jetway Sim object also appears in the object list

View attachment 72354
Hi at my flightsim2020 devmode tools packages in row 16 i can read asobo-jetway unmounted haserror. Seems to be correct info because there are no jetways in sim. And place any a320 to start flight at gate causes strange behavior when push ready to fly button aircraft swing around with started engine and move forward.
 
Messages
4
Country
sweden
Not sure if I am looking at the right things but In Dev Mode I can see a jetway and the sim object appears to be recognized

View attachment 72353

Note that the jetway was created in ADE and synced to Dev Mode. I don't see why that should make a difference but...

The Jetway Sim object also appears in the object list

View attachment 72354
Look at my picture row 16
 

Attachments

  • packages.png
    packages.png
    1.1 MB · Views: 78
Messages
4
Country
sweden
Top