• Which the release of FS2020 we see an explosition of activity on the forun and of course we are very happy to see this. But having all questions about FS2020 in one forum becomes a bit messy. So therefore we would like to ask you all to use the following guidelines when posting your questions:

    • Tag FS2020 specific questions with the MSFS2020 tag.
    • Questions about making 3D assets can be posted in the 3D asset design forum. Either post them in the subforum of the modelling tool you use or in the general forum if they are general.
    • Questions about aircraft design can be posted in the Aircraft design forum
    • Questions about airport design can be posted in the FS2020 airport design forum. Once airport development tools have been updated for FS2020 you can post tool speciifc questions in the subforums of those tools as well of course.
    • Questions about terrain design can be posted in the FS2020 terrain design forum.
    • Questions about SimConnect can be posted in the SimConnect forum.

    Any other question that is not specific to an aspect of development or tool can be posted in the General chat forum.

    By following these guidelines we make sure that the forums remain easy to read for everybody and also that the right people can find your post to answer it.

FSXA black or disorted textures on autogen

Messages
60
Country
germany
Hi all,
I have tried to put some autogen building on a photoreal ground, but after having placed building with "flat roofs" and than with "hipped roofs" all looks very strange in FSX. Some building have just black textures on them, some others have only one or two walls and no roof at all. What might cause this, any idea?
thanks
 

arno

Administrator
Staff member
FSDevConf team
Resource contributor
Messages
31,256
Country
netherlands
Hi,

Which roof guid did you use exactly? Some roofs have texture mapping issues, but not that many.
 
Messages
60
Country
germany
Hi,

Which roof guid did you use exactly? Some roofs have texture mapping issues, but not that many.

I used "South America East flat roofs", South America East Hipped" and Flat roofs for medium short buildings all in one phototexture. When I change back and select all autogen and choose the "South America East flat roofs" everything looks fine. Have you any idea which GUID may cause this problem?
 
Top