• Which the release of FS2020 we see an explosition of activity on the forun and of course we are very happy to see this. But having all questions about FS2020 in one forum becomes a bit messy. So therefore we would like to ask you all to use the following guidelines when posting your questions:

    • Tag FS2020 specific questions with the MSFS2020 tag.
    • Questions about making 3D assets can be posted in the 3D asset design forum. Either post them in the subforum of the modelling tool you use or in the general forum if they are general.
    • Questions about aircraft design can be posted in the Aircraft design forum
    • Questions about airport design can be posted in the FS2020 airport design forum. Once airport development tools have been updated for FS2020 you can post tool speciifc questions in the subforums of those tools as well of course.
    • Questions about terrain design can be posted in the FS2020 terrain design forum.
    • Questions about SimConnect can be posted in the SimConnect forum.

    Any other question that is not specific to an aspect of development or tool can be posted in the General chat forum.

    By following these guidelines we make sure that the forums remain easy to read for everybody and also that the right people can find your post to answer it.

P3D v5 Custom Autogen created using Annotator not showing in sim

Md Alavi

Resource contributor
Messages
172
Country
bangladesh
Hi guys, I was working on adding autogen vegetation, but in sim nothing is showing, I did chose the correct guid, but what I ever I do, nothing is showing in sim

1611401058140.png
1611401312618.png


2021-1-23_17-17-14-300.png


@arno
 

arno

Administrator
Staff member
FSDevConf team
Resource contributor
Messages
31,295
Country
netherlands
There was a similar question this week and there the solution was to install P3D v5.1. Do you use that version already?
 

Md Alavi

Resource contributor
Messages
172
Country
bangladesh
apparently I am using P3D V5 HF2 , but the strange thing is that it doesn't show in p3d v4 as well
There was a similar question this week and there the solution was to install P3D v5.1. Do you use that version already?
 

arno

Administrator
Staff member
FSDevConf team
Resource contributor
Messages
31,295
Country
netherlands
Did you try another class? Some don't have any vegetation.
 

Md Alavi

Resource contributor
Messages
172
Country
bangladesh
Look at this image, the trees in that circle area is not showing for some reason, same with any polygons trees inside airport boundary, I tried removing the ADE exclusion poly, but it doesn't do either
Is there any file I can post here may help to troubleshoot?
1611472589907.png
2021-1-24_13-9-57-259.png
 

arno

Administrator
Staff member
FSDevConf team
Resource contributor
Messages
31,295
Country
netherlands
Hi,

That autogen near the airport is excluded is normal. And that also applies to autogen near to a runway. But from your screenshot I would say you are not that near to the runway in this case.

You could try to remove the different BGL files of your scenery and see which one causes the exclusion.
 

Md Alavi

Resource contributor
Messages
172
Country
bangladesh
Hi,

That autogen near the airport is excluded is normal. And that also applies to autogen near to a runway. But from your screenshot I would say you are not that near to the runway in this case.

You could try to remove the different BGL files of your scenery and see which one causes the exclusion.
I tried removing everything in the scenery, but it still same
 

arno

Administrator
Staff member
FSDevConf team
Resource contributor
Messages
31,295
Country
netherlands
Then I guess it is the airport itself.
 
Top