• Which the release of FS2020 we see an explosition of activity on the forun and of course we are very happy to see this. But having all questions about FS2020 in one forum becomes a bit messy. So therefore we would like to ask you all to use the following guidelines when posting your questions:

    • Tag FS2020 specific questions with the MSFS2020 tag.
    • Questions about making 3D assets can be posted in the 3D asset design forum. Either post them in the subforum of the modelling tool you use or in the general forum if they are general.
    • Questions about aircraft design can be posted in the Aircraft design forum
    • Questions about airport design can be posted in the FS2020 airport design forum. Once airport development tools have been updated for FS2020 you can post tool speciifc questions in the subforums of those tools as well of course.
    • Questions about terrain design can be posted in the FS2020 terrain design forum.
    • Questions about SimConnect can be posted in the SimConnect forum.

    Any other question that is not specific to an aspect of development or tool can be posted in the General chat forum.

    By following these guidelines we make sure that the forums remain easy to read for everybody and also that the right people can find your post to answer it.

MSFS Error Code 1

Good Day, when building a package. i get the following error code. Any Suggestions of how to resolve it. Many thanks.
Gelomare
 

Attachments

  • Capture.JPG
    Capture.JPG
    28.5 KB · Views: 17

scruffyduck

Administrator
Staff member
FSDevConf team
Resource contributor
To confirm this occurs after you build the project? Do you get the console output window when the build completes? Do you get any compiled bgl files? I think this is an output from the fsPackageTool that ADE uses to build but I am not sure what it means
 
Jon, Thanks for your response. When i click on the build button, The program seems as if it will start the build process, but it does not. There is no black screen output that is normal when doing a build. After a few seconds, i get the error code 1 message and there are no new bgls nor is the copy command present. Build button only produce the error code 1 message.
Gelomare
 
Jon, Many thanks. Update. I could not send the zip file to you, Got a file too large message from server. Hence, i thought i would uninstall the SDK and reinstall it. Somehow the SDK files needed for building was corrupted or something. After the reinstall, All worked as should, the build completed and the copy file box was executed as should. The best of all is that the build was successful and i am now taking a flight as a reward to myself. Thanks again.
Gelomare
 

scruffyduck

Administrator
Staff member
FSDevConf team
Resource contributor
Jon, Many thanks. Update. I could not send the zip file to you, Got a file too large message from server. Hence, i thought i would uninstall the SDK and reinstall it. Somehow the SDK files needed for building was corrupted or something. After the reinstall, All worked as should, the build completed and the copy file box was executed as should. The best of all is that the build was successful and i am now taking a flight as a reward to myself. Thanks again.
Gelomare

OK - that's good to know
 
Top