Forum software upgrade

arno

Administrator
Staff member
FSDevConf team
Resource contributor
#41
It seems to be a bug in the text editor control that XenForo uses. Although it is reported as fixed by the control developer now, so I guess in a future update it should be addressed. Once XenForo updates are there we will install them.
 
#44
In between I am using an IPhone(5) with Safari for information. Every time trying to read I have new to log in. Every time I klick on stay logged in! The next time I have to log in again.
It is disgusting because the loginmodus isn't comparable with other forums (where I allways stay logged in). In some way the place to put the marks in is seldom shifted. Sometimes so I get "the requested user could not be found" or "Incorrect password".
Where and how can I delete old fsdeveloper cookies on my mobile? With Tapatalk I never had this problem:mad:.
 

n4gix

Resource contributor
#45
Aside from not keeping my login intact, the only real issue I have is remembering where the "New Posts" tab has moved. It seems that "New Posts" and "Mark Forums Read" have exchanged places on the top toolbar... :laughing:
 
#47
Hi Tom, I don't no why this happens. I wouldn't complain if I could easier log in but always the problem with the downshifted cursor. See attachment. (The stay logged in I mark allways at last.) This problem I have only with fsdeveloper since the update. And at my PC I never have this problem I am allways logged in.

I also miss now the opportunity getting informed if there is an answer of a thread?
 

Attachments

Last edited:

arno

Administrator
Staff member
FSDevConf team
Resource contributor
#48
If there is a stable Tapatalk release for this version of the forum software we can consider to put it back. Although I also try to install as few 3rd party addons as possible to keep the forum installation clean and easy to maintain. I think for notifications on updates an app is needed, that can't be done through the browser. Although for me the email notifications work fine (I get them on my phone as well).
 
#49
Thank you but how can I initiate the e-mail notifikation? Where is the Button? I only see the Post reply , the Preview and the Attach files button.
 
Last edited:

Heretic

Resource contributor
#52
If I open a thread in a new tab, I get an error message from the forum software when trying to reply to it ("Ooops, something went wrong..."). I have to refresh the page fixes it.
 

arno

Administrator
Staff member
FSDevConf team
Resource contributor
#53
Hi,

As a final part of the website move, I have tonight setup the website to use a SSL certificate as well. So if you go to the forum now you should see that you are redirected to the https version and that you get a green lock in your browser as well.
 

arno

Administrator
Staff member
FSDevConf team
Resource contributor
#55
On which page is that? On the main page I always get the green lock. In certain threads people use signatures from external servers that are not secure, so then I do not get the green lock here in Chrome as well.
 

Heretic

Resource contributor
#57
This thread, for example, is not shown as being secure due to elements like images.

Viewing the forum overview and other threads, however, shows a perfectly secure connection.
 

arno

Administrator
Staff member
FSDevConf team
Resource contributor
#60
Hi all,

I have just installed a small update of the forum software. I contains a number of bug fixes. Let me know if there are any issues.
 
Top