FSX Fuel Consumed Gauge

#1
Hi all,

Sorry to be a pain I promise I am getting better and have learnt so much but I am just a bit stuck on the String I need the gauge
to display Fuel Consumed in Pounds and I just don't under strings that well. Wonder if anyone could help.

Thanks a million
Matt

XML:
<?xml version="1.0"?>

-<Gauge Version="1.0" Name="Fuel Total">
<Image Name="BLANK_BLACK.bmp" ImageSizes="80,20" Luminous="1"/>
-<Element>
<Position Y="0" X="0"/>
-<Text Luminous="1" Y="14" X="90" VerticalAdjust="Center" Adjust="Center" Color="#E0E0E0" FontWeight="400" Fixed="Yes" Font="Arial" Length="4">
<String>%((A:FUEL TOTAL QUANTITY WEIGHT, lbs))%!04d!</String>
</Text>
</Element>
</Gauge>
 
#7
Add them together in the string, and take a close look at the proper syntax found in the link

-- #5 is a link to a response by Karol showing just what you want
 
Last edited:
#8
Cheers Bob sorry looks like the link is broken would you mind doing it again

the below code works however it is just showing half required amount

%((A:General Eng Fuel Used Since Start:1, pounds))%!04d!

Update thought I had it but still only reading one eng

%((A:General Eng Fuel Used Since Start:1, pounds) + (A:General Eng Fuel Used Since Start:2, pounds))%!04d!


grrr take one step forward a million steps back thought this would be a quick and easy one lol
 
Last edited:
#10
Thank you Spokes LOL numb is an understatement it is working perfectly

Thanks to everyone that answered you guys rock


Finished working code below incase anyone else ever needs it

XML:
<?xml version="1.0"?>
-<Gauge Version="1.0" Name="Fuel Total">
<Image Name="BLANK_BLACK.bmp" ImageSizes="80,20" Luminous="1"/>
-<Element>
<Position Y="0" X="0"/>
-<Text Luminous="0" Y="14" X="90" VerticalAdjust="Center" Adjust="Center" Color="#1a1a1a" FontWeight="400" Fixed="Yes" Font="Arial" Length="4">
<String>%((A:General Eng Fuel Used Since Start:1, pounds) (A:General Eng Fuel Used Since Start:2, pounds) +)%!04d!</String>
</Text>
</Element>
</Gauge>
 
#11
Odd formatting issue in your post... complete with extra minus signs. Weird.
XML:
<?xml version="1.0"?>
<Gauge Version="1.0" Name="Fuel Total">
    <Image Name="BLANK_BLACK.bmp" ImageSizes="80,20" Luminous="1"/>
    <Element>
        <Position Y="0" X="0"/>
        <Text Luminous="0" Y="14" X="90" VerticalAdjust="Center" Adjust="Center" Color="#1a1a1a" FontWeight="400" Fixed="Yes" Font="Arial" Length="4">
            <String>%((A:General Eng Fuel Used Since Start:1, pounds) (A:General Eng Fuel Used Since Start:2, pounds) +)%!04d!</String>
        </Text>
    </Element>
</Gauge>
 
Top