Missing Runway Elements

gadgets

Resource contributor
#1
Build 2624 Missing Runway Elements

Jon, thanks for all your efforts in producing SDE.

I was about to report a couple of bugs in then previous version when I noticed this post. Unfortunately, the bug still exists in the new version as well.

It has to do with adding a displaced threshold to a runway. First, SDE does not "collect" all the displaced thresholds or VASI's from a FS9 AFCAD bgl. Then, when one attempts to add a displaced threshold with SDE, the generated XML is limited to:

"length="0.0M"
surface="CONCRETE"
/>"

i.e., no header or primary/secondary designator.

You may also be interested in a post I made earlier today regarding apron edge lighting. While SDE isn't the cause of my difficulties in tat regard, it may be the only solution.

Best regards,
Don
 
Last edited by a moderator:

scruffyduck

Administrator
Staff member
FSDevConf team
Resource contributor
#2
Hi Don

Thanks for the information. Could you please email me, or post the BGL files which have the problem on displaced thresholds and Vasis. I have not had any reported problems with these before so I would like to understand what is happening.

I can confirm the bug on adding runway extensions - no End is definable. I will fix that in the next release.

Also I say your post on apron lights and responded there. I hope that the new release deals with the problem, but if it is not then please let me know.
 
Last edited:

gadgets

Resource contributor
#4
Sorry, I was hasty in pushing the SEND button a moment ago.

The VASIs for Rwy 09 and 31 and the displaced threshold for Rwy 02don't seem to be picked up by SDE.

Don
 

scruffyduck

Administrator
Staff member
FSDevConf team
Resource contributor
#5
Thanks Don

I will take a look

EDIT

OK I can reproduce the problem. I will need to look into why.
 
Last edited:
Top