• Which the release of FS2020 we see an explosition of activity on the forun and of course we are very happy to see this. But having all questions about FS2020 in one forum becomes a bit messy. So therefore we would like to ask you all to use the following guidelines when posting your questions:

    • Tag FS2020 specific questions with the MSFS2020 tag.
    • Questions about making 3D assets can be posted in the 3D asset design forum. Either post them in the subforum of the modelling tool you use or in the general forum if they are general.
    • Questions about aircraft design can be posted in the Aircraft design forum
    • Questions about airport design can be posted in the FS2020 airport design forum. Once airport development tools have been updated for FS2020 you can post tool speciifc questions in the subforums of those tools as well of course.
    • Questions about terrain design can be posted in the FS2020 terrain design forum.
    • Questions about SimConnect can be posted in the SimConnect forum.

    Any other question that is not specific to an aspect of development or tool can be posted in the General chat forum.

    By following these guidelines we make sure that the forums remain easy to read for everybody and also that the right people can find your post to answer it.

New support forum

Hey all, as many of you know I've been working feverishly on creating the Phoenix area photo scenery as a commercial project and it's nearly ready for the market. Part of that process was securing and building a distribution website (located at www.simulatingart.com). I have created user support forums for this new scenery and have added a support forum for my Autogen Creation software as well. (Don't worry, that part is still freeware). Please come and have a look at the site and let me know what you think. There's a new version of the program as well for previous users. Think you'll like the new features.

Art
 
Hi,

I would like to sign in your new forum, but I am still awaiting the activation code. I have installed the latest version of your tool, but receive a runtime error 380 right after start. I took a look at Microsoft's website. They say, the issue could have been caused by some wrong settings prior compilation. Maybe you could take a look at it?

Thank you in advance!
Ciao
FA
 

arno

Administrator
Staff member
FSDevConf team
Resource contributor
Hi Joe,

It looks like that website is no longer operational, so I think the support forum is also down.
 
Top