• Which the release of FS2020 we see an explosition of activity on the forun and of course we are very happy to see this. But having all questions about FS2020 in one forum becomes a bit messy. So therefore we would like to ask you all to use the following guidelines when posting your questions:

    • Tag FS2020 specific questions with the MSFS2020 tag.
    • Questions about making 3D assets can be posted in the 3D asset design forum. Either post them in the subforum of the modelling tool you use or in the general forum if they are general.
    • Questions about aircraft design can be posted in the Aircraft design forum
    • Questions about airport design can be posted in the FS2020 airport design forum. Once airport development tools have been updated for FS2020 you can post tool speciifc questions in the subforums of those tools as well of course.
    • Questions about terrain design can be posted in the FS2020 terrain design forum.
    • Questions about SimConnect can be posted in the SimConnect forum.

    Any other question that is not specific to an aspect of development or tool can be posted in the General chat forum.

    By following these guidelines we make sure that the forums remain easy to read for everybody and also that the right people can find your post to answer it.

Only parts of model showing

Messages
221
Country
unitedkingdom

Attachments

  • ModelConverterX 1.3.PNG
    ModelConverterX 1.3.PNG
    187.9 KB · Views: 269
  • ModelConverterX 1.4 beta 290418.PNG
    ModelConverterX 1.4 beta 290418.PNG
    158 KB · Views: 201
Messages
6
Country
australia
Have recently started using mcx 1.4 from the same released and encountered this issue. I was getting a whole lot of warnings about missing textures. So once I fixed that problem and clicked on this
1525772690807.png
, problem solved.
 

arno

Administrator
Staff member
FSDevConf team
Resource contributor
Messages
30,634
Country
netherlands
If you change the use conditions settings from visibility condition to user defined does that solve it?
 
Messages
221
Country
unitedkingdom
The parts model parts in question are not listed in the HV in MCX 1.4 but they are in MCX 1.3.
Also noticed that in MCX 1.4, they are listed as LOD 300, but in MCX 1.3 they are listed as LOD 301.
Also, the object information show different drawcalls and triangles on 1.3 and 1.4
 

Attachments

  • Obj info MCX 1.3.PNG
    Obj info MCX 1.3.PNG
    94.2 KB · Views: 162
  • Obj info MCX 1.4.PNG
    Obj info MCX 1.4.PNG
    151.1 KB · Views: 161

arno

Administrator
Staff member
FSDevConf team
Resource contributor
Messages
30,634
Country
netherlands
Of course if parts are missing you get different drawcall counts.

Did you try the option I suggested?
 
Messages
221
Country
unitedkingdom
Ah yes, thanks, I was looking in the wrong place and got waylaid when I looked in the HV. :)

All good now, thanks.
 
Top