SDE 1.23 region code problem

#1
I was using SDE 1.23 on an FS9 bglcomp airport, which contains an airport element and a VOR element. SDE did not decode the region code for the VOR. I then tried SDE on an NV9 file, and it did give region codes in some cases, but many times it did not. Same problem in default NVX files.

scott s.
.
 
Last edited:

scruffyduck

Administrator
Staff member
FSDevConf team
Resource contributor
#2
While since I looked at this Scott. I have a vague recollection about Region codes but cannot remember whhat it was :eek:. Maybe Jim can remember. Just to confirm are you saying that ADE reads some region codes but not others? If so is there a pattern - for example it works for region codes in a certain range (A - M) and not for others (N - z)
 
#3
I was using SDE to get XML code out of AFCAD2 (I think SDE is working better than NewBGLAnalyze or BGLXML). I looked in ADE, and all I could see was the info when the mouse is over the VOR (I think this is by design?) which doesn't seem to include "region". The region I am working on is RK, so your memory might be correct. I thought I did a search on FD for "region" that came up blank.

scott s.
.
 

scruffyduck

Administrator
Staff member
FSDevConf team
Resource contributor
#4
I was using SDE to get XML code out of AFCAD2 (I think SDE is working better than NewBGLAnalyze or BGLXML). I looked in ADE, and all I could see was the info when the mouse is over the VOR (I think this is by design?) which doesn't seem to include "region". The region I am working on is RK, so your memory might be correct. I thought I did a search on FD for "region" that came up blank.

scott s.
.
The Mouse over tooltip in ADE does not display all the information and certainly not any region information. I think, however, you are saying that when SDE decodes files it does not correctly decode regions
 
Top