FS2004 Animation with CAT

#1
Hi Guys,

i wanted to test whether I can still implement an animation.
Result: i can't

The animation works once when load the fs. when i set the frequency it doesn't work.
I have tested with FSDS 3 and FSDS 3.51.
Where ist the mistake?


Mijo
 

arno

Administrator
Staff member
FSDevConf team
Resource contributor
#4
Did you apply it as an animation condition or as an animation trigger? Did you use secondary conditions? A little more detail makes things easier to answer.
 

arno

Administrator
Staff member
FSDevConf team
Resource contributor
#6
But can you just tell what you used? Then I can maybe help.

So what did you enter on the first, second, third screen.
 
#7
I`ve tried with "animation condition" and without.
I`ve tried also "animation trigger" (between and mask).
And i`ve tried a combination with both. The animation start once after loading the fs, never with my frequency
 

arno

Administrator
Staff member
FSDevConf team
Resource contributor
#8
Hi,

Try without using an animation condition or secondary animation condition. Only use the animation trigger. Then select between and enter the same value twice. Remember that a frequency of 112.35 is entered as 1235h in the tool.

Then it should work. After you select the frequency the animation should play once. Once you unselect it, the reverse animation will play. Before each animation starts there can be a delay of maximum 55 seconds depending on how many frames you use for the animation.
 
Top