• Which the release of FS2020 we see an explosition of activity on the forun and of course we are very happy to see this. But having all questions about FS2020 in one forum becomes a bit messy. So therefore we would like to ask you all to use the following guidelines when posting your questions:

    • Tag FS2020 specific questions with the MSFS2020 tag.
    • Questions about making 3D assets can be posted in the 3D asset design forum. Either post them in the subforum of the modelling tool you use or in the general forum if they are general.
    • Questions about aircraft design can be posted in the Aircraft design forum
    • Questions about airport design can be posted in the FS2020 airport design forum. Once airport development tools have been updated for FS2020 you can post tool speciifc questions in the subforums of those tools as well of course.
    • Questions about terrain design can be posted in the FS2020 terrain design forum.
    • Questions about SimConnect can be posted in the SimConnect forum.

    Any other question that is not specific to an aspect of development or tool can be posted in the General chat forum.

    By following these guidelines we make sure that the forums remain easy to read for everybody and also that the right people can find your post to answer it.

Emission doesn't show up in simulator

Messages
59
Country
us-florida
I've started to recently have an issue where the emission doesn't seem to show up in the simulator. I'm not quite sure how to solve the issue as it's set in Blender. The lights show up without a problem. I'm using Blender 4.1 with the Asobo exporter.
 

Attachments

  • emission.PNG
    emission.PNG
    20.1 KB · Views: 24
  • 20240418161742_1.jpg
    20240418161742_1.jpg
    260.9 KB · Views: 24
Blender 4.1 doesn't work as expected with any version of Asobo's exporter.
 
Back
Top