FSX AIFP 3.2.10. Problem

#1
Hallo Leute.
Bin neu im Forum und dem englischen nicht so mächtig. Sollte das Thema schon behandelt wurden sein dann sorry.
Habe folgendes Problem im FSX: das sobald die navigationslichter in der Nacht der FAIB Modelle Airbus 318,319,320 eingeschaltet werden, daraufhin die Seitenleitwerke verschwinden.Das passiert auf sämtlichen Addon Flughäfen. Am Tage ist alles normal. Wollte nicht alles deinstallieren und von vorne anfangen. Vieleicht hat einer ne Idee was das sein könnte,sollten noch Angaben fehlen werde ich sie nachreichen.
Vielen Dank im Voraus.
Gruß Steffen
 
#3
Well,
I guess this is more or less as follows :
<quote>
Am new to the forum and the English not easy for me. If the topic has already been treated then sorry.
Have the following problem in FSX: as soon as the navigation lights of FAIB models Airbus 318,319,320 are turned on when it is night, then the winglets ( or tail? not sure about translation of Seitenleitwerke...) disappear. This happens on all Addon airports. During the day everything is normal. Did not want to uninstall everything and start over. Maybe some idea what that could be, If more information needed, just ask me and I will provide.
<unquote>
 
Last edited:
#4
Steffen,
Ich glaube die Frage sollte anderswo gefragt werden. AIFP baut nur Flugpläne. Das Problem is vielleicht mit dem Flugzeug Modell
I think the question should be placed at an nother place. AIFP just builds flightplans. The problem lies possibly with the aircraft model
 

gadgets

Resource contributor
#5
Thanks for translating Phil. Fortunately (for me, but not for you), this problem would not appear to be related to AIFP. AIFP simply tells FlightSim which AI Aircraft to display. After that, it's up to FlightSim.

It sounds like an aircraft model problem.

I suggest you post in FS Developer Aircraft Design forum. A note to FAIB probably wouldn't hurt either.

Good luck
Don
 
#6
Steffen,
Don bestätigt dass das Problem liegt nicht bei AIFP, als AIFP nur informiert der Flusi welches AI zu benutzen ist. Demnach ist es alles mit dem Flusi.
Soll ein Flugzeug problem sein.
Don schlägt vor einen Post in FS Developper Aircraft Design forum, und dass Kontakt mit FAIB auch gut sein konnte.
MfG
 
#7
Hallo, vielen Dank für eure schnellen Antworten. Werde den ganzen AI traffic nochmal neu installieren und wenn sich
nichts ändert euren Rat befolgen.
Mfg Steffen
 
#8
Don,
Steffen thanks for the quick answers. He will reinstall whole AI traffic and if this still does not work properly, will follow the advice to post and/or mail.
Blue skies
 
#12
@ Steffen
Sofern Ich verstehe, ist es wahrscheinlich ein Problem mit die FAIB Nachttexturen. Bernardo hat einen interessanten Link gegeben.
 
#14
Hallo Leute,

Fehler behoben ,alles wieder ok. Habe den AI komplett deinstalliert und nochmal alles neu entpackt und installiert. Warum auch immer ,es funktioniert.
Nochmals Danke für Eure Anregungen und Tips.

Tanks Steffen
 
#15
Quick translation :
Steffen confirms that problem has been resolved. He did completely uninstall the AI, and unzipped and installed it again. Now running fine.
He thanks for the hints, tips and advices.
 
Last edited:
Top