Autogen Configuration Merger Error

Hi Arno,

Tried installing your ACM.exe seems to be loaded by exe.xml ok, after installing to P3Dv3.

I was trying to get it to merge some autogen definitions with the outdated earth simulations ones. The ES ones are placed in a folder as per the manual, and the log shows that it is accessing them. It stops with an error mid-way through the ES default.xml (as per end of log file - attached)

Any ideas please as to what the problem is? I don't understand really what the error notification is trying to tell me sorry!

I haven't tried manually limiting the ES files to their own definitions (time doesn't permit right now) so I ran this knowing that the duplicate entries somewhere might cause a problem.

Thanks K
 

Attachments

Update: removed default.xml from the mix and everything else merged as expected - good results thanks! Just like to understand what it doesn't like about default.xml now, if you could help enlighten me? :) Cheers K
 

arno

Administrator
Staff member
FSDevConf team
Resource contributor
Sounds like something unexpected in the xml file. Could you send me the file for testing?

I should spend some more time on this tool and get it out of beta phase soon :)
 

arno

Administrator
Staff member
FSDevConf team
Resource contributor
Hi,

I have found the bug. I have fixed it and will release a new version soon (when I also have updated the documentation).
 
Thx for the update. Will start reading the User's Manual today. For me, the big test (like I am sure many others), is how this will work with ORBX sceneries.
 
Top