• Which the release of FS2020 we see an explosition of activity on the forun and of course we are very happy to see this. But having all questions about FS2020 in one forum becomes a bit messy. So therefore we would like to ask you all to use the following guidelines when posting your questions:

    • Tag FS2020 specific questions with the MSFS2020 tag.
    • Questions about making 3D assets can be posted in the 3D asset design forum. Either post them in the subforum of the modelling tool you use or in the general forum if they are general.
    • Questions about aircraft design can be posted in the Aircraft design forum
    • Questions about airport design can be posted in the FS2020 airport design forum. Once airport development tools have been updated for FS2020 you can post tool speciifc questions in the subforums of those tools as well of course.
    • Questions about terrain design can be posted in the FS2020 terrain design forum.
    • Questions about SimConnect can be posted in the SimConnect forum.

    Any other question that is not specific to an aspect of development or tool can be posted in the General chat forum.

    By following these guidelines we make sure that the forums remain easy to read for everybody and also that the right people can find your post to answer it.

MSFS White objects - textures not showing

Messages
9
Country
israel
Hi guys,

been exporting objects to the new MSFS via MCX and compiling them with the in sim compiler (build packag) - how ever when i try to place them
they appear white with no textures loaded even though all the textures are in the community folder.

any ideas?
View attachment 62823
 

Attachments

  • 1601390265885.png
    1601390265885.png
    2.8 MB · Views: 177
Open your gltf with notepad and check the texture extension. You probably have it .bmp. Change all to .png
 
I have the same problem. Couldnt figure it out until now. I dont know what else to do. It so weird that I do exactly the same thing as I did in the tutorials and so. I already did scenery in FSX and never had problems...
 
Back
Top